انجمن چت روز شمار اجتماع لیست کاربران User Tagging Statistics عملیات انجمن علامت بفرم خوانده شده لینک سریع نمایش مدیران انجمن User Tagging Statistics تازه چه خبر مدال ها بازی انلاین Chat وقایع الاتفاقیه اسمایلی فروشگاه"یک پارس"
تاریخ gfg عضویت Oct 2010
سلاحهای لیزری دید کلی نابود نمودن دشمن از راه دور با جریانی از ماده ای مرگبار مدتها موضوع داستانهای علمی - تخیلی بوده است. آیا می توان آن را به واقعیت درآورد فیزیک نیرنگ باز است اما سرمایه گذاریهای ارتش ایلات متحده حاکی از آن است که آنها تصمیم گرفته اند سلاحهای gfg تشعشعی را بوسیله کلیفوردبیل به واقعیت در آورند. در دهه 70 میلادی زمانی که کاپیتان کرک ستاره تلویزیون بود فن آوران معتقد بودند که تا سال 1997 تخیلات علمی به آن واقعیاتی علمی تبدیل می شوند و سلاحهای دستی لیزری تولید خواهند شد. مشکلات عمده مشکل عمده سلاحهای لیزری فن آوری آنهاست. gfg در حال حاضر این سلاحها به اندازه یک اتوبوس هستند و در ضمن لیزرهای پر قدرت به توان الکتریکی و شیمیایی بالایی نیازمندند. انرژی الکتریکی گازهای شیمیایی را تحریک می کند و بدین ترتنیب اتمهای گاز برانگیخته شده میزان انرژی بالاتری پیدا می کنند و شعاع لیزری ساطع می شود (لیزر منبعی است از گرما و نور به شکل امواج همسان ممتد یا متناوب). کاربرد نظامی لیزر از زمان اختراع لیزر در سال 1960 کاربردهای نظامی انرژریهای هدایت شده طراحان دفاعی را به دلیل ویژگیهایی همچون نامحدود بودن مهمات و توانایی تخریب فراوان و کنترل از راه دور هیجان زده ساخت. همراه با روند تکامل لیزرها مجموعه gfg ای از کاربردها از چاقوهای جراحی لیزری گرفته تا دستگاههای خودکار پخش موسیقی با دیسکهای فشرده ساخته شدند. البته هنوز هم سلاحهای تشعشعی gfg که بتوانند تانکها را ذوب کنند صورت واقعیت به خود نگرفته اند و هم اکنون استفاده نظامی از لیزرها محدود به هدف گیری و اندازه گیری مسافت به منظور افزودن بر دقت گلوله های تفنگ و توپ و نیز بمبهاست. در طی دهه 70 و 80 میلادی gfg وزارت دفاع ایالات متحده با انجام آزمایشهای گوناگونی سلاحهایی با انرژی هدایت شده را مورد بررسی قرار داد. این امر با این کار مشهور دفاع استراتژیک ریگان به اوج رسید اما با فروکش کردن جنگ سرد بودجه سلاحهای لیزری نیز کاهش یافت و بدین لحاظ تا کنون تنها نمونه های کاربردی gfg اندکی از آنها ساخته شده است. ولی در هر حال این نمونه ها توان تخریبی انرژیهای هدایت شده را به اثبات رساندند. در سال 1976 ارتش ایالات متحده یک لیزر دی اکسید کربن را بر قایقی نصب کرد و با استفاده از آن هدفی را که با سرعتی یکنواخت و در فاصله چند صد متری حرکت می کرد نابود ساخت. در دهه 80 نیروی دریایی ایالات متحده قدرت لیزر MIRACL (مخفف لیزر شیمیایی میان - فروسرخ) خود را در انهدام موشکها از فاصله دور به نمایش گذاشت. در حال حاضر لیزرهای کلاس مگاوات فلوراید دوتریم میراکل بسیار مورد توجه مجریان برنامه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی در ساخت نوعی سیستم دفاع هوایی برای محافظت شمال فلسطین اشغالی از حملات موشکی مبارزان است.
لیزرهای ضد اسکاد لیزرهای gfg ضد اسکاد لیزرهای gfg ضد اسکاد نیروی هوایی ایالات متحده اشعه ای به ضخامت یک تیر تلگراف دارد. به نظر میلز هولومن رئیس علوم تسلیحاتی فرماندهی موشکی ارتش آمریکا لیزرهای شیمیایی آنقدرها هم کارآمد نیستند. قدرت اشعه آنها یک دهم انرژی مورد نیاز برای پمپ سلاح است و همین امر موجب بزرگی دستگاهها می شود. اشعه لیزر بعد از طی چند کیلومتر متلاشی و تجزیه می شود و این امر در مسافتهای طولانی مشکلاتی را بوجود می آورد. با این حال برنامه هایی در حال اجراست gfg تا لیزرها را به کاربردهای نظامی وارد سازند. اولین هواپیمایی gfg که به سلاحهای gfg تشعشعی gfg مجهز می شود چیزی جز جنگنده استیلت خواهد بود و برای این منظور هواپیمای بولینگ 747 ترجیح داده می شود. نیروی هوایی آمریکا با تیمی مرکب از بوئینگ لاکهید gfg - مارتین و trw قراردادی به منظور ساخت نمونه ای کاربردی از سیستم هوابرد لیزری abl برای رهگیری و انهدام موشکهای بالستیکی در حال پرواز امضا کرد. سیستم ضداسکاد abl شامل یک لیزر شیمیایی یدید اکسیژن ( coil ) است که در برجی گردنده در دماغه بوئینگ 747-400f جاسازی شده است. هنگام گشتهای هوایی در ارتفاع بالا و در فاصله 250 کیلومتری پایگاههای موشکی دشمن abl با استفاده از دوربینی فرو سرخ و از پس ابرها به دنبال شعله دنباله ای اسکادهای پرتاب شده می گردد. سپس خدمه به نشانه گیر لیزری سوئیچ می کنند تا موشک در حال پرواز رهگیری شده قسمت سوختش هدفگیری شود. با قفل شدن روی بدنه موشک سیستم اشعه لیزر را که ضخامتی برابر با قطر تیرهای تلگراف دارد شلیک می کند بدین ترتیب با بوجود آمدن سوراخی در مخزن سوخت موشک ظرف چند ثانیه منفجر و منهدم می شود. البته نیروی مورد نیاز این سیستم بسیار زیاد است. سیستم مولد و مخازن شیمیایی یک لیزر سه مگاواتی حجمی بسیار (بیش از حجم یک جت) را اشغال می کند. هیچ جت جنگنده ای امکان حمل سوخت لیزری و نیروی مورد نیاز (برای سلاح لیزری) را ندارد. البته بوئینگ 747-400f فقط به دلیل حجم بزرگش (مخازن ذخیره آن ظرفیت مورد نیاز 50 پرتابه لیزری را دارد) برای این برنامه انتخاب نشده است بلکه توانایی پرواز این هواپیما در بالاترین ارتفاع به مدت 8 ساعت نیز مد نظر بوده است. دقت عمل لازم برای انهدام اسکادها از راه دور معادل به گودال انداختن یک توپ گلف از فاصله 65 کیلومتری است. علی رغم اینکه پرواز در ارتفاع 40000 پایی انجام می شود و هوا در این ارتفاع رقیق است اما abl نیز مواجه با مشکلات مربوط به انتقال gfg اشعه مشابه همان مسائلی که موجب به تعویق افتادن تکامل لیزرها در میدان نبرد زمینی شده است می باشد. چند متر پس از خروج لیزر اشعه بر اثر آشفتگی جوی (گردبادهایی با تراکمهای مختلف) متلاشی و تجزیه می شود اما سیستم کنترل اشعه در عرض چند ص
No comments:
Post a Comment